Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Syötäisiinkö tänään kotimaista kalaa? Imatralaisille tuttu keittiömestari Ulla Liukkonen vinkkaa, kuinka saat ahvenen maistumaan parhaimmalta

Suomen kansalliskala kääriytyy leivinpaperiin ja folioon ja paistuu uunissa tai grillissä.

Kera keitettyjen uusien perunoiden ja kesällä. Silloin saa parhaan makuelämyksen ahvenesta, ohjeistaa imatralaisille tuttu, palkittu lappeenrantalainen keittiömestari ja lähiruoan innokas puolestapuhuja Ulla Liukkonen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi