Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ulla Liukkonen on mukana kokkamaassa Saimaata Euroopan ruokapääkaupungiksi 2024 – Särä ja karjalanpiirakka ovat hakukirjan ruokatähtiä

European Region of Gastronomy -tittelissä yhdistyvät ruoka, kulttuuri ja matkailu. Hankejohtaja Sari Kaasinen kertoo, että tulos ratkeaa syyskuussa.

Sapuskalla Saimaa maailmankartalle! Tai hienommin ilmaistuna: itäsuomalaisen gastronomian avulla Saimaan alue voi yltää Euroopan ruoka- ja kulttuurimatkailun keskuksen asemaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutisvuoksen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uutisvuoksi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi