Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran Voimistelijoiden Veera Sabelfeld sijoittui kuudenneksi SM-kisoissa

Sabelfeldin seuratoveri Milla Savolainen oli rytmisen voimistelun naisten neliottelussa kahdeksas.

Imatran Voimistelijoiden Milla Savolainen ja Veera Sabelfeld olivat viime viikonloppuna mukana voimistelun SM-kisoissa Tampereella.

Molemmat ImVo:n voimistelijat kilpailivat rytmisen voimistelun naisten neliottelussa, joka pitää sisällään vanteen, nauhan, keilat ja pallon. Sabelfeld oli neliottelun kuudes yhteispistein 95.650 ja Savolainen kahdeksas yhteispistein 92.750.

Neliottelussa kilpaili 15 voimistelijaa, joista kuusi voimistelijaa per väline kilpaili sunnuntain välinefinaaleissa. Sabelfeld nähtiin pallo- ja nauhafinaalissa, Savolainen oli mukana nauhafinaalissa.

Sabelfeld oli kovatasoisen pallofinaalin kuudes ja nauhafinaalin viides. Savolainen oli nauhafinaalissa Sabelfeldin takana kuudes.

Voimistelun kaikkien lajien yhteiset SM-kilpailut järjestettiin Tampereen messu- ja urheilukeskuksella. Mukana oli 1 000 voimistelijaa ympäri Suomen.

Molempia ImVo:n voimistelijoita valmentaa Irina Khartiian. Vuonna 2007 syntyneet Sabelfeld ja Savolainen siirtyivät naisten sarjaan vuoden alussa, eli he ovat sarjanousijoita.

Juttua muokattu 12.5. klo 8.08: Veera Sabelfeld oli neliottelussa kuudessa, ei viides.

Lue myös: Imatran Urheilijoiden Joonatan Venäläiselle pronssia SM-maastoista – Paloheinän maastoissa kolmen kärki oli kolmen sekunnin sisällä

Lue myös: Imatran Niko Hynninen paini hopealle Pohjoismaiden mestaruuskisoissa