Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatralainen Niko Tanskanen, 19, nähdään Imatran ajojen radalla kesällä – "Kotikisa on aina ollut unelmani, ja nyt se vihdoin toteutuu"

DucatiJK36 -tiimi tiedottaa tehneensä Tanskasen kanssa yhtä kilpailua koskevan kuljettajasopimuksen. Tanskanen ajaa Imatran ajoissa Ducati Panigale V2 -pyörällä.

Rockmotorsportia edustava 19-vuotias imatralaiskuljettaja Niko Tanskanen nähdään tulevana kesänä ajamassa Imatran legendaarisella katuradalla.

DucatiJK36 -tiimi tiedottaa tehneensä Tanskasen kanssa yhtä kilpailua koskevan kuljettajasopimuksen. Tanskanen ajaa Imatran ajoissa Ducati Panigale V2 -pyörällä.

– Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta ajaa todellisella huippukalustolla Imatralla. Kotikisa on aina ollut unelmani ja nyt se vihdoin toteutuu. Tiimi on vahvassa iskussa, kun yhdistämme myös minun taustajoukkoni tämän projektin taakse. Tavoitteenani on ajaa sekä IRRC- että Open-luokissa. En malta odottaa ensimmäisiä testejä, Tanskanen toteaa tiedotteessa.

Nuori imatralainen on tiimille entuudestaan tuttu kuljettaja, sillä tiimin vakiokuljettaja Juho Kantola ja Tanskanen ovat kilpailleet keskenään jo yli kymmenen vuotta. Kantola jättää kilpailun välistä armeijan takia.

– Haluan itsekin ajaa joskus vielä Imatralla, mutta nyt kun olen armeijassa, on hienoa antaa kalusto käyttöön Nikolle. Niko on supernopea, ja luotan hänen olevan kärkikamppailussa tuolla minun nopeaksi kouluttamallani kalustolla, Kantola kannustaa tiedotteessa.

Tiimin päällikkö Niko Kantola odottaa Imatran ajoja innoissaan.

– Hienoa saada tiimi mukaan nyt myös Imatralle, ja vielä kun kuljettajana on todella nopea ja lahjakas nuorimies, niin mikä parempi, hän sanoo.

Lue myös: Viime kesän isot konsertit jäivät kävijätavoitteistaan, eikä Imatralla tulevana kesänä järjestetä jättifestareita – Imatran ajot keskittyy "näyttävämpään kilvanajoon"

Lue myös: Kaupunki tukee Imatran ajoja vuosittain 120 000 eurolla – Urheiluseuroille palautuu talkootyökorvauksina 50 000 euroa

Lue myös: Milloin Imatran ajojen verkkosivu ja markkinointi oikein heräävät eloon? – Miljoonavelkoihin kaatunut kilpailija vähentää pähkäiltävää