Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Niki Tuuli ajoi kahdesti pisteille Supersportin MM-sarjassa – "Vauhti on kunnossa, mutta ohittaminen turhan vaikeaa"

Viikonlopun molemmat kilpailut voitti MM-sarjaa johtava Dominique Aegerter.

Ratamoottoripyöräilyn Supersport luokan MM-sarjan kahdeksas kisaviikonloppu ajettiin Espanjassa Barcelonan radalla.

Imatralaiskuljettaja Niki Tuuli oli hyvässä vauhdissa läpi viikonlopun ja saalisti 21 MM-pistettä.

Vaikka Tuulen vauhti oli hyvää perjantain harjoituksista lähtien, lauantain aika-ajossa tulos ei ollut paras mahdollinen. Tuuli päätyi kymmenenteen lähtöruutuun.

Lauantain kilpailussa imatralaiskuljettaja nousi hyvän startin myötä tulostaulukossa kaksi pykälää ylöspäin, mutta kilpailu keskeytettiin toisella kierroksella Peter Sebestyenin kaaduttua.

Uusintalähdössäkin Niki Tuuli sai hyvän startin ja nousi kuudenneksi. Kovasta yrityksestä huolimatta Tuuli ei päässyt kilpailun loppupuolella kärkitaistoon mukaan, mutta piti kuudennen sijansa vain viisi sekuntia kärjestä jääneenä.

Sunnuntain kilpailu sujui pitkälti samalla kaavalla kuin lauantai, ja Tuuli ylitti maaliviivan kuudentena. Federico Caricasulon rangaistuksen myötä imatralaisen sijoitus parani vielä viidenneksi.

– Lauantain kisassa oli hyvä startti ja nousu. Teimme uusintalähtöön väärän rengasvalinnan, ja en ihan pystynyt haastamaan kärkiryhmää. Sunnuntain kilpailu oli jo jonkin verran parempi. Vauhti on kunnossa ja ajaminen tuntuu hyvältä, mutta ohittaminen on tällä hetkellä turhan vaikeaa, Tuuli kommentoi lehdistötiedotteessaan.

Viikonlopun molemmat kilpailut voitti MM-sarja johtava Dominique Aegerter.