Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ketterän taival jääkiekon Suomen cupissa alkaa torstaina – II-divisioonassa pelaava Pesä haastaa cupissa kaksi Mestis-joukkuetta

Kolmannen kierroksen lohkojen voittajat jatkavat matkaansa Suomen cupin puolivälieriin.

Mestiksen hallitseva mestari Imatran Ketterä aloittaa torstaina oman urakkansa jääkiekon Suomen cupissa.

Ketterä kohtaa kolmannella kierroksella Suomi-sarjassa pelaavan Porvoon Huntersin torstaina Imatran jäähallissa, ja II-divisioonassa pelaavan Jää-Ahmat sunnuntaina Hyvinkäällä.

Ketterä on voittanut Suomen cupin kolmesti putkeen vuosina 2018, 2019 ja 2021. Vuonna 2020 Suomen cupia ei pelattu koronavirustilanteen takia.

Suomen cupin kolmannella kierroksella on mukana myös viime kauden päätteeksi II-divisioonaan noussut imatralainen jääkiekkoseura Pesä.

Ensimmäiseltä kierrokselta Pesä raivasi tiensä jatkoon tiputtamalla lappeenrantalaisen paikallisvastustajan PEPO:n. Toisella kierroksella Pesä pudotti jatkosta II-divisioonassa pelaavan Warkiksen sekä Suomi-sarjassa pelaavan Riemun.

Nyt haaste on kova, kun Pesä kohtaa kolmannella kierroksella Mestiksen joukkueista JoKP:n ja Peliitat. Keskiviikkoiltana Pesä matkustaa JoKP:n vieraaksi, ja lauantaina Pesä isännöi Peliittoja.

Kolmannen kierroksen lohkojen voittajat jatkavat matkaansa Suomen cupin puolivälieriin.