Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IPV kaappasi nopeajalkaisen etenijän Ykköspesiksestä – Matias Kauppinen siirtyy Imatralle hyvällä fiiliksellä: "Ensi kauden joukkue vaikuttaa hyvältä"

IPV:n tuore hankinta Matias Kauppinen oli viime kaudella Ykköspesiksen etenijätilaston kakkonen ja kärkilyöntitilaston kuudes.

Imatran Pallo-Veikot on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen etukenttäpelaaja Matias Kauppisen, 24, kanssa. Kauppinen siirtyy IPV:n punaiseen paitaan Ykköspesiksestä Jyväskylän Lohesta.

Espoon Pesiksen kasvatti siirtyi C-ikäisenä Hyvinkään Tahkolle. Junioreissa hän voitti Suomen mestaruudet B-pojissa vuonna 2016 ja A-pojissa 2018. Kauppinen on pelannut Tahkossa 88 ottelua Superpesistä.

– Hyvällä fiiliksellä olen tulossa Imatralle. IPV:n ensi kauden joukkue vaikuttaa hyvältä. Mukava palata myös Superpesikseen parin kauden tauon jälkeen, hän sanoo IPV:n tiedotteessa.

Kauppinen toi viime kaudella 24 ottelussa 43 juoksua ja oli Ykköspesiksen etenijätilastossa toinen. Kärkilyöntejä kertyi kauden mittaan 118 kappaletta, mikä oikeutti kärkilyöntitilaston kuudenteen sijaan. Lisäksi hän löi neljä kunnaria ja kolme tavallista juoksua.

– Päättynyt kausi Lohessa oli henkilökohtaisesti hyvä. Onnistuin etenijänä ja vaihtajana, ja ulkopeli sujui myös mielestäni hyvin. Sisäpelissä roolini on etenijä ja vaihtaja, ulkona olen etukenttäpelaaja, Kauppinen sanailee tiedotteessa.

Viime viikolla IPV julkaisi pelinjohtaja Vesa Toikan sekä lyöjäjokeri Atte Brandtin kaksivuotiset sopimukset. Joukkueella on julkaistuna ensi kaudeksi nyt 12 pelaajasopimusta.