Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matias Vesterinen totuttelee nyt häviämään – Hallitsevan Suomen mestarin sijoitus motocrossin SM-osakilpailussa oli yhdeksäs

Hallitseva motocrossin MX2-luokan mestari, ruokolahtelainen Matias Vesterinen totuttelee tiedotteen mukaan nyt häviämään. Vesterisen harjoittelu on jäänyt pakosta vähiin, sillä hän suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta Vekaranjärvellä.

Henkisen kasvun paikka oli viikonloppuna Orimattilassa, jossa ajettiin kauden kolmas SM-osakilpailu. Vesterinen ajoi erissä sijoille 11 ja seitsemän. Niillä irtosi yhteistuloksissa yhdeksäs sija.

Imatran Moottorikerhoa edustava Vesterinen kertoi tiedotteessa kilpailun olleen vaikea, syynä harjoittelemattomuus ja kesäkuinen sairastelu.

Vesterinen totesi tiedotteessa, ettei jaksanut oikein ajaa. Kun hän ryhtyi hakemaan ajolinjoja tarkemmin, helpottui ajaminen. Kaiken kaikkiaan hän nautti kisaamisesta, vaikka pyörä sammui ensimmäisessä erässä kaksi kertaa ja hän kaatui kerran.

Vesterinen aikoo edelleen ajaa ensi kauden täysipainoisesti. Hän on palaamassa silloin Euroopan mestaruussarjaan.

Orimattilan SM-osakilpailun voitti Heinolan Moottorikerhon Sampo Rainio. Toinen oli Sipoon Moottorikerhon Kimi Koskinen ja kolmas Orimattilan Moottorikerhon Mauno Nieminen.