Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Armeijassa oleva Matias Vesterinen osallistuu SM-motocrossiin sunnuntaina, vaikka arvioi, ettei ajokunto tule riittämään –  Takana viikkojen sairasteluputki

Ruokolahtelainen motocross-kuljettaja Matias Vesterinen, 20, osallistuu sunnuntaina SM-osakilpailuun Orimattilassa.

Edellinen SM-osakilpailu jäi kesäkuussa väliin sairastelun takia. Armeijassa Vekaranjärvellä parhaillaan oleva Vesterinen oli tiedotteen mukaan tuolloin sairaana kolmen viikon ajan.

Tällä viikolla Vesterinen on ollut Santahaminassa Helsingissä. Karjalan prikaatin valmiusyksikön varusmiehet ovat harjoitelleet yhdessä Ison-Britannian armeijan joukkojen kanssa.

Tiedotteessa kerrotaan, että varusmiespalvelus on häirinnyt Imatran Moottorikerhoa edustavan Vesterisen kautta melko paljon. Hän ei ole päässyt juurikaan ajoharjoittelemaan. Vesterinen on MX2-luokan hallitseva Suomen mestari.

Vesterisen kertoo tiedotteessa ajaneensa ennen tulevan viikonlopun kisaa edellisinä viikonloppuina yhteensä kolmena päivänä. Vesterinen arvioi, että hänellä on edelleen ajotuntumaa, mutta ajokunto ei tule kisassa riittämään.

Tuloksen tekemisen kannalta tilanne on siis huono, mutta Vesterinen kertoo haluavansa kuitenkin kisata.

Ensi vuonna Vesterinen aikoo ajaa tosissaan ja myös Euroopan mestaruussarjassa.

MX2-luokan SM-sarjaa johtaa tällä hetkellä Orimattilan Moottorikerhon Mauno Nieminen. Vesterinen on yhden osakilpailun pisteillään sarjassa neljäntenätoista.