Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran Urheilijoiden Remi Lindholm ylsi Vuokatti Aateli Racessa hopealle – Voitot menivät Niskasen perheeseen

– Vähän harmitti maalissa juoksun jälkeen, sillä sen osuuden voittoonkin olisi ollut mahdollisuudet, Remi Lindholm sanoi kilpailun jälkeen.

Imatran Urheilijoiden maastohiihtäjä Remi Lindholm ylsi tiistaina ja keskiviikkona järjestetyssä Vuokatin Aateli Racessa hopealle.

Aateli Race on kilpailumuoto, jossa miehet hiihtävät ensin 1,6 kilometrin rullahiihdon, sen jälkeen 4,5 kilometrin maastojuoksulenkin ja viimeisimpänä 15 kilometrin rullahiihdon. Naisten osuudet ovat hieman lyhyempiä.

Voitot menivät samaan perheeseen, kun Vuokatinvaaran ruhtinattareksi nousi Kerttu Niskanen ja marsalkaksi Iivo Niskanen.

Remi Lindholm oli prologin eli 1,6 kilometrin hiihdon jälkeen kolmas Niskasen ja Lauri Lepistön takana.

Maastojuoksuosuudella Niskanen ja Lindholm kävivät kovaa kamppailua voitosta, mutta Niskanen oli maalissa muutaman sekunnin edellä.

Pidemmällä hiihto-osuudella Lindholm piti pintansa ja otti hopeaa 25,6 sekunnin erolla Niskaseen. Iivo Niskaselle voitto oli jo viides putkeen, kun taas Lindholm nousi ensimmäistä kertaa palkintokorokkeelle.

– Prologi lähti hyvin. Vähän harmitti maalissa juoksun jälkeen, sen osuuden voittoonkin olisi ollut mahdollisuudet. Tiesin, että olen siinä vahvoilla. Takaa-ajoon lähdin vähän vaikeaan paikkaan, kun eteen oli se 12 sekuntia ja takaa oli myös tulossa ryhmä kovaa kiinni, Remi Lindholm kommentoi hiihtoliiton tiedotteessa.

Muista IU:n hiihtäjistä Miro Karppanen oli kuudes ja Ville Ahonen 18:s.