Ketterä julkaisi ensimmäiset sopimukset ensi kaudelle – Mestarijoukkueesta peräti 16 pelaajaa jatkaa Imatralla ensi kaudella

Ketterä on kiinnittänyt joukkueen tärkeimmät palaset jo hyvissä ajoin ennen uutta kautta. Ykkössentteri Olli Korhonen, kärkipuolustaja Jere Vertanen ja mestarimaalivahti Santeri Lipiäinen jatkavat Imatralla.

Mestiksen mestaruuden toukokuun alussa voittanut Imatran Ketterä julkaisi perjantaina ensimmäiset jatkosopimukset. Viime kauden mestarijoukkueesta peräti 16 pelaajaa jatkaa Ketterässä myös ensi kaudella, seura tiedottaa.

Tolppien välissä nähdään ensi kaudella tutut miehet, kun kolminkertainen Mestiksen mestari Santeri Lipiäinen sekä Severi Auvinen pistivät nimensä jatkosopimuksiin.

Puolustajista jatkosopimuksen rustasivat Jere Vertanen, Jegor Sehovtsov, Santeri Salmela sekä Viljami Istala. Vertanen voitti pudotuspeleissä puolustajien pistepörssin, ja runkosarjassa hän oli sarjan toiseksi tehokkain puolustaja pistein 8+27=35. Sehovtsov pelasi läpi kauden tasaisen varmasti, mistä osoituksena oli lainajakso Liigassa Oulun Kärpissä.

Hyökkääjistä jatkosopimukset on tällä hetkellä allekirjoitettu Olli Korhosen, Jesse Liuksialan, Jesse Ruotsin, Janne Kettusen, Jegor Tsizikovin, Mikko Haaparannan, Jesse Viskarin, Jesse Hallikkaan, Aleksi Akkilan ja Aaro Rokion kanssa.

Kaikki hyökkääjät jatkavat Ketterässä vuoden mittaisilla sopimuksilla. Olli Korhonen oli läpi kauden Ketterän tärkeimpiä palasia ykkösketjun keskushyökkääjänä.

Kesken kauden Ruotsista Imatralle palannut Janne Kettunen valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hän voitti pudotuspelien pistepörssin tehoilla 8+7=15.

– Hyvä runko saatiin kasaan viime kauden pelaajista. Kaikkia pelaajia yhdistää se, että he tietävät mitä Ketterän arki on ja mitä mestaruuden voittaminen vaatii. Heillä kaikilla on edelleen halu kehittyä pelaajina ja ottaa uusia kehitysaskeleita tulevan kauden aikana, Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen sanoo tiedotteessa.

Urheilujohtajan mielestä on hienoa, että puolet perjantaina julkaistuista pelaajista ovat eteläkarjalaisen kiekkokoulun kasvatteja. Jatkosopimusten myötä Ketterän vaihtuvuus ensi kaudeksi pysyy pienenä.

Sopimustilanne

Ketterä kaudella 2022–2023

Maalivahdit

Santeri Lipiäinen

Severi Auvinen

Puolustajat

Santeri Salmela

Jere Vertanen

Jegor Sehovtsov

Viljami Istala

Hyökkääjät

Olli Korhonen

Jesse Liuksiala

Jesse Ruotsi

Janne Kettunen

Jegor Tsizikov

Mikko Haaparanta

Jesse Viskari

Jesse Hallikas

Aleksi Akkila

Aaro Rokio

Valmennus

Päävalmentaja: Tuomo Ropo

Valmentaja: Teemu Asikainen

Maalivahtivalmentaja: Mikko Rämö

Psyykkinen valmentaja: Hanna Ropo

Fysiikkavalmentaja: Tero Sainio

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka