Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loukkaantumisista ja sairasteluista kärsinyt IPV lainaa Juho Hacklinin Kouvolan Pallonlyöjistä ottelukohtaisella sopimuksella

Juho Hacklin on mukana IPV:n vahvuudessa jo torstaina, kun imatralaisjoukkue kohtaa Ukonniemessä Koskenkorvan Urheilijat.

Kouvolan Pallonlyöjät lainaa kopparina, vaihtajana ja jokerina pelaavan Juho Hacklinin, 37, ottelukohtaisella sopimuksella IPV:n riveihin, seura tiedottaa.

Hacklin on mukana IPV:n vahvuudessa jo torstaina, kun imatralaisjoukkue kohtaa kauden kotiavauksessaan Koskenkorvan Urheilijat.

Hacklinin lainasopimus tuo loukkaantumisten ja sairastelujen kanssa kamppailleelle IPV:lle helpotusta kokoonpanohuoliin. Tiedotteen mukaan lainasopimuksen kanssa mennään peli kerrallaan. Tilannetta tarkastellaan jokaisen ottelun jälkeen.

Imatralaisjoukkueen riveistä viime viikolla sivussa olivat Toni Laakso, Toni Kohonen, Sasu Iivarinen sekä Joona Mäkelä. Myös Sasu Toikka oli yhden ottelun poissa kokoonpanosta.

IPV ei ole Juho Hacklinille vieras seura, sillä mies edusti vuokrapelaajana imatralaisseuraa Ykköspesiksessä kausina 2007–2008. Superpesistä hän on pelannut urallaan 384 ottelua.

Itä-Länsi-otteluissa Hacklin on pelannut kaksi kertaa, ja miehen palkintokaapista löytyy viisi SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi.