Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran Voima latoi välieräavauksessa 14 maalia SBS Haminan verkkoon – Jatkopaikka on katkolla Voimalle lauantaina

Imatran Voima aloitti Kaakkois-Suomen 2. divisioonan välierät murskavoitolla SBS Haminasta lukemin 14–1. Jatkopaikka on katkolla Voimalle lauantaina Haminassa.

Torstai-illan peli oli käytännössä paketoitu jo avauserässä. Voima teki avauserässä kahdeksan maalia, joista kuusi tehtiin viimeisen neljän minuutin aikana.

– Pelattiin kokonaisuutena hyvä peli, etenkin pelin ensimmäinen erä oli meiltä erinomainen. Pallo liikkui rivakasti ja oltiin myös todella tehokkaita, kommentoi päävalmentaja Otto Valavuo.

Toisessa ja kolmannessa erässä Voima onnistui maalinteossa vielä kuudesti. Joukkueen tehokkaimmat pelaajat kevään pudotuspeliavauksessa olivat Patrik Stenman (5+1) sekä Jesse Kotiranta (0+5).

– Numeroiden valossa en ihan tällaista starttia odottanut, mutta pelillisesti kyllä. Tehtiin nöyrästi omaa juttua ja puolustettiin myös hyvällä asenteella, Valavuo sanoo.

Voima sai onnistumisia laajalta rintamalta, kun peräti 13 pelaajaa pääsi pisteiden makuun.

Välierien toinen ottelu pelataan lauantaina Haminassa. Jos sarja venyy kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun, pelataan se sunnuntaina Imatralla.

Juttua muokattu klo 9.55: Lisätty päävalmentaja Otto Valavuon kommentit.