Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ville Ahonen ja Miro Karppanen taistelevat viikonloppuna maailmancupin pisteistä Salpausselän kisoissa – Olli Ahonen kilpailee Norjan laduilla nuorten MM-hiihdoissa

Salpausselällä kilpaillaan lauantaina vapaan hiihtotavan sprinteissä. Sunnuntaina vuorossa on 15 kilometrin perinteisen hiihto. IU:n Olli Ahonen kilpailee tällä viikolla Norjassa nuorten MM-hiihdoissa.

Imatran Urheilijoiden maastohiihtäjät Ville Ahonen ja Miro Karppanen taistelevat viikonloppuna maailmancupin pisteistä Lahdessa Salpausselän kisoissa.

Miro Karppanen valittiin miesten sprinttijoukkueeseen ja Ville Ahonen miesten distanssijoukkueeseen. Salpausselällä kilpaillaan lauantaina vapaan hiihtotavan sprinteissä ja sunnuntaina vuorossa on 15 kilometrin perinteisen hiihto.

Karppanen on myös haastajaryhmän mukana 15 kilometrin perinteisellä.

Ville Ahosella on alla hyvät näytöt perinteisen hiihtotavan matkoilta. Ahonen oli toissa viikonloppuna Otepäässä Skandinavian cupissa 30 kilometrillä viides ja 15 kilometrillä 14:s.

Olympialaisissa mukana ollut IU:n Remi Lindholm ei osallistu Salppurin kisoihin. Sen sijaan olympiavoittaja Iivo Niskanen sekä olympialaduilla hiihtäneet Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Jasmi Joensuu, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen ja Joni Mäki ovat mukana Lahdessa.

Imatran Urheilijoiden hiihtäjistä Olli Ahonen taistelee tällä viikolla mitaleista Norjassa nuorten MM-hiihdoissa. Ahonen osallistuu nuorten kisoissa ainakin 15 kilometrin perinteisen kilpailuun torstaina.