Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Remi Lindholm ylsi uransa toisessa olympiahiihdossa sijalle 45 – Iivo Niskanen toi Suomelle kultaa

Remi Lindholm aloitti kilpailun väkevästi, ja oli 1,8 kilometrin väliaikapisteellä 15:s. Alkuvauhti oli lopulta liikaa, ja kilpailun edetessä Lindholm putosi kauas kärjestä.

Imatran Urheilijoiden maastohiihtäjä Remi Lindholm ei yltänyt perjantaina huippusuoritukseen Zhangjiakoun olympialaduilla. Lindholm oli 15 kilometrin perinteisen kilpailun 45:s.

Lindholm jäi uransa toisessa olympiastartissa kilpailun voittaneesta Iivo Niskasesta jälkeen 3:45.2. Lindholm saapui maaliin kymmenyksen Sveitsin nelinkertaista olympiavoittajaa Dario Colognaa perässä.

Remi Lindholm starttasi kilpailuun ensimmäisenä suomalaisena numerolla 12. Lindholm aloitti kilpailun väkevästi ja oli 1,8 kilometrin väliaikapisteellä 15:s. Alkuvauhti oli lopulta liikaa, ja kilpailun edetessä Lindholm putosi kauas kärjestä.

Iivo Niskasen huippusuoritus toi Suomelle olympiakultaa. Edukseen esiintyi myös Perttu Hyvärinen, joka oli kilpailun kuudes. Ristomatti Hakola oli kilpailun 28:s.

Suomen mieshiihtäjillä on Pekingin olympialaisissa vielä edessä viestit, parisprintit sekä kuningasmatka 50 kilometriä vapaan hiihtotavan yhteislähtönä.

Viestiin ja parisprinttiin Lindholmilla tuskin on asiaa, mutta 50 kilometrin kilpailussa IU:n hiihtäjä saatetaan nähdä lähtöviivalla.