Ketterän lainaruletti jatkuu: Anton Stråka ja Mikko Haaparanta lähtivät Jypiin, Jegor Sehovtsov ja Elmeri Kaksonen jatkavat tiistaina Kärpissä

Neljä Ketterän pelaajaa on tiistaina lainalla Liigassa. Mikko Haaparannan laina jatkuu loppuviikkoon.

Mestiksessä pelaavan Imatran Ketterän lainaruletti jatkuu. Ketterä on lainannut hyökkääjät Anton Stråkan ja Mikko Haaparannan Liigassa pelaavan Jyväskylän Jypin vahvuuteen.

Stråka on lainalla Jypissä tiistaina pelattavassa Tappara–Jyp ottelussa. Haaparanta pelaa Jypin paidassa myös loppuviikolla pelattavissa Lukko ja KalPa otteluissa.

Heidän lisäksi viime viikolla Oulun Kärpissä lainalla olleet hyökkääjä Elmeri Kaksonen ja puolustaja Jegor Sehovtsov jatkavat Oulussa lainalla tiistaina pelattavassa Kärpät-Lukko ottelussa.

– Koronasta johtuvat poissaolot jylläävät edelleen liigassa. Meiltä on vielä tänään lainalla neljä pelaajaa, joista Kaksonen, Sehovtsov ja Stråka palaavat huomenna Ketterän mukaan ja Haaparanta sitten viikon lopussa, Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen kommentoi tiistaina seuran tiedotteessa.

Kärpillä lainalla olevista pelaajista Jegor Sehovtsov onnistui tekemään lauantaina Liiga-uransa avausmaalin Lappeenrannassa SaiPaa vastaan. SaiPaa vastaan Sehovtsov kellotti peliaikaa 17:21 ja Elmeri Kaksonen 15:45.

Ketterä pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, joissa se kohtaa perjantaina Imatralla K-Vantaan ja lauantaina Iisalmessa IPK:n.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka