Ketterä lainaa viikonlopuksi kolme pelaajaa Oulun Kärppiin – Jere Vertanen ja Jegor Sehovtsov debytoivat Liigassa perjantaina KooKoota vastaan

Ketterä lainaa Elmeri Kaksosen, Jere Vertasen sekä Jegor Sehovtsovin viikonlopun ajaksi Oulun Kärppiin.

Mestiksessä pelaava Imatran Ketterä lainaa kolme pelaajaa Liigassa pelaavaan Oulun Kärppiin kahden päivän mittaisella lainasopimuksella, seura kertoo tiedotteessaan.

Lainalle lähtevät Liigassa lähes 700 ottelua pelannut hyökkääjä Elmeri Kaksonen, sekä Ketterän kärkipuolustajat Jere Vertanen ja Jegor Sehovtsov.

Ketterän pelaajat vahvistavat oululaisjoukkuetta perjantaina pelattavassa KooKoo–Kärpät ottelussa sekä lauantaina pelattavassa SaiPa–Kärpät ottelussa.

– Kärpille tuli akuutti tarve lainapelaajille, ja meillä taas oli juuri nyt se tilanne, että lähes kaikki pelaajat ovat pelikuntoisia, joten pystyimme lainaamaan pelaajia tässä tilanteessa, Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen sanoo seuran tiedotteessa.

Tulevat liigaottelut ovat Sehovtsoville ja Vertaselle heidän ensimmäisensä. Kokenut Kaksonen on pelannut Liigassa tälläkin kaudella lainalla neljän ottelun verran HPK:ssa.

– Ketterän urheilulliset tavoitteet yksinkertaisuudessaan ovat menestyminen Mestiksessä sekä pelaajien kehittäminen liigaan. Näiden lainojen myötä jo peräti yhdeksän eri Ketterän sopimuspelaajaa on käynyt tämän kauden aikana lainalla liigajoukkueissa, joten onhan tämä on taas hieno juttu pelaajille, Partanen sanoo tiedotteessa.

Ketterä kohtaa viikonlopun ainoassa ottelussa lauantaina TUTO Hockeyn Imatralla. Ketterän tiistaisen viikkotiedotteen mukaan kaikki muut pelaajat ovat terveitä, paitsi Marlo Koposen tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka