Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voiman P16-joukkue kukisti sunnuntaina Espoon Oilersin lukemin 6–5 – Voitolla Voima vankisti asemiaan sarjan keskikastissa

Imatran Voiman P16-joukkue on voittanut seitsemästä ottelusta 1. divisioonassa kolme ja hävinnyt neljä. Voima on sarjassa neljäntenä.

Imatran Voiman P16-joukkue pelasi sunnuntaina 16-vuotiaiden poikien 1. divisioonassa Imatralla Espoon Oilersia vastaan. Voima sai otteluun hyvän alun ja oli tehokas maalipaikoissaan.

Ensimmäiselle erätauolle mentiin Voiman 4–1 johdossa. Toisessa erässä peli tasoittui, kun Oilers pääsi peliin paremmin mukaan ja kolmannen erän puolivälissä tilanne oli kaventunut 5–4:ään.

Voima pystyi pelaamaan johtoasemassa kypsästi ja Aku Vento kuittasi Oilersin kavennuksen jälkeen imatralaiset 6–4 johtoon.

Oilers onnistui vielä lopussa kertaalleen maalinteossa pelatessaan ilman maalivahtia, mutta Voima kesti loppurynnistyksen ja voitti lukemin 6–5.

Voimalta maalinteossa onnistuivat Aku Vento (3+0), Onni Asikainen (1+1), Eevert Tuomainen (1+1) ja Veikka Tikka (1+0). Tolppien välissä Simo Suikkanen keräsi 28 torjuntaa.

Voitolla Voiman P16-joukkue vankisti asetelmiaan sarjan keskikastissa neljäntenä. Voima on voittanut seitsemästä ottelusta kolme ja hävinnyt neljä. Voimalla on kasassa 10 pistettä.

PSS johtaa sarjaa 22 pisteellä, OFBC on toisena 21 pisteellä ja O2-JKL/MuurY on kolmantena 14 pisteellä.