Niki Tuuli jälleen kärkiryhmän vauhdissa, kolmas peräkkäinen palkintosija oli lähellä

Lauantaina Tuuli ohitti ruutulipun viidentenä. Sunnuntaina hän kellotti nopeimman kierrosajan, mutta kaatui vain kaksi kierrosta ennen maalia.

Italialaista MV Agustaa ohjastava Niki Tuuli on päässyt hyvään syyskuntoon, vaikka sunnuntain kilpailu päättyikin lopussa kaatumiseen. Luca Gorini

Kalle Sipiläinen

Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli oli lähellä kolmatta peräkkäistä palkintosijaa Supersport-luokan kauden viimeisessä Euroopassa käydyssä osakilpailussa Portugalin Portimaossa.

MV Agustaa ohjastava imatralaiskuski taipui lauantaina ajetussa lähdössä lopussa viidenneksi, vaikka oli onnistunut taistelemaan itsensä sitä ennen kolmanneksi kuten kahdessa edellisessäkin osakilpailussa.

Myös sunnuntaina Tuuli ehti kärkiryhmän kyytiin, kunnes joutui keskeyttämään kilpailun kaaduttuaan kuudennelta sijalta vain kaksi kierrosta ennen ruutulippua. Ennen kaatumista hänelle oli kellotettu kilpailun nopein kierrosaika.

Supersportin MM-sarjaa on jäljellä vielä kaksi osakilpailuviikonloppua kaukomailla. Niistä ensimmäinen ajetaan kahden viikon kuluttua Argentiinassa ja marraskuun puolivälin jälkeen kilpaillaan katuradalla Indonesiassa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka