Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatralainen Petri Pulliainen ottaa ohjat Haminan Palloilijoissa, pelinjohtajan sopimus kattaa loppukauden

Haminan Palloilijat on miesten Superpesiksessä viimeisenä. Pulliainen korvaa tehtävässä Pesä Ysien entisen pelinjohtajan Juho Kaikon.

Miesten Superpesiksen häntäpään valvojaksi jumiutunut Haminan Palloilijat on vapauttanut pelinjohtaja Juho Kaikon tehtävästään ja kiinnittänyt tilalle tutun nimen.

Imatralainen Petri Pulliainen hoitaa oranssipaitojen pelinjohtotehtäviä loppukauden ajan. Haminan Palloilijat kertoo pelinjohtajan vaihtumisesta verkkosivullaan.

Monissa liemissä keitetty ja värikkäänä viuhkamiehenä tunnettu Pulliainen on erikoistunut viime vuosina lyhytaikaisiin pesteihin. Viimeksi hän toimi Kempeleen Kirin pelinjohtajana ensin loppukauden sopimuksella, mutta jatkoi viuhkassa myös viime kauden ajan, kun alkuperäinen pelinjohtaja Jussi-Pekka Tanskanen jätti tehtävänsä koronavirusriskin takia.

Haminassa Pulliainen on vaikuttanut edellisen kerran kaudella 2018, mutta sai tuolloin potkut kesken kauden.

Juho Kaikko puolestaan toimi ennen Hamina-pestiään Lappeenrannan Pesä Ysien pelinjohtajana naisten Superpesiksessä.

Haminan Palloilijoiden mukaan Pulliainen aloittaa joukkueen viuhkamiehenä tänään keskiviikkona. Kaikko oli pelinjohtajana vielä tiistaina, kun HP kärsi niukan kotitappion Joensuun Mailalle. Tappio oli oranssipaidoille kuudes peräkkäinen.