Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IPV:n kesän ensimmäinen kotiottelu torstaina – Yleisön turvallisuudesta huolehditaan lipunmyyntiä rajoittamalla ja turvavälejä noudattamalla

IPV kohtaa kauden ensimmäisessä kotipelissään Hyvinkään Tahkon.

Imatran Pallo-Veikot saavat torstaina kauden ensimmäisessä kotipelissään vastaan Hyvinkään Tahkon.

Imatra siirtyi koronaviruksen perustasolle toukokuun lopussa, joten urheilutapahtumat ovat jälleen sallittuja ja yleisön turvallisuudesta vastaaminen tapahtuman järjestäjän vastuulla.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää kertoo ottelun katselijoiden turvallisuudesta huolehdittavan jo tutuiksi tulleilla keinoilla.

– Lähtökohtana on tietysti se, että kukaan ei tule peliin sairaana. Käsidesiä on tarjolla myyntipisteissä ja stadionin sisääntuloissa, ja vessassa voi pestä käsiä saippualla, hän luettelee.

– Kuulutuksilla muistutellaan katsojia turvaväleistä sekä pyydetään poistumaan stadionilta porrastetusti. Pyritään siihen, ettei sumppuja syntyisi.

Ukonniemen stadionille mahtuu normaalioloissa noin 3300 katsojaa. Valkeapää kertoo lippuja myytävän nyt enintään 70 prosenttia koko kapasiteetista.

– Se on ehdoton maksimi, joten halutessaan katsojat saavat istua erittäinkin väljästi.

IPV-Hyvinkää Ukonniemen stadionilla torstaina 10.6. kello 18.