Imatran Voimistelijoiden juniorit nappasivat kolme kultamitalia rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuista

Ikäkausikilpailu toteutettiin tällä kertaa poikkeusolojen takia virtuaalisena kilpailuna. Kilpailu oli Imatran Voimistelijoiden osalta kevään viimeinen.

Emilia Berkozova voitti viikonloppuna 2010-syntyneiden sarjan. Imatran Voimistelijat

Santeri Tynkkynen

Imatran Voimistelijiden nuoret voimistelijat saavuttivat kolme kultamitalia viikonloppuna rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuissa.

Imatran Voimistelijoiden Katrin Rodokhlebova voitti vuonna 2013-syntyneiden sarjan, Polina Nikitina 2012-syntyneiden sarjan ja Emilia Berkozova 2010-syntyneiden sarjan.

Rodokhlebovan välineinä olivat pallo ja naru, ja hänen yhteispisteensä olivat 19.450, jolla hän voitti reilusti yli kahdella pisteellä seuraavaksi sijoittuneen.

Nikitina sai pallo- ja vanneohjelmallaan yhteispisteet 24.100. Berkozovan pisteet 2-ottelussa olivat 31.500, ja välineinä keila sekä vanne.

Myös muut imatralaisvoimistelijat suoriutuivat kilpailuista hienosti. 10-vuotiaiden sarjassa Eva Rodokhlebova oli neljäs, Ilona Huikko kuudes ja Maria Carcei 12:s. 12-vuotiaiden 2-ottelussa Viivi Savolainen oli yhdeksäs ja Annamaija Pussi 11:s.

Nuorten yksilöiden 3-ottelussa Veera Sabelfeld oli 10:s ja Tea Laamanen sijalla 14. Naisten yksilöiden 3-ottelussa Alisa Karpenko oli viides. Kaikkia voimistelijoita valmentaa Irina Khartiian.

Ikäkausikilpailu toteutettiin tällä kertaa poikkeusolojen takia virtuaalisena kilpailuna, kuten kaikki muutkin kevään kilpailut. Kilpailu oli Imatran Voimistelijoiden osalta kevään viimeinen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka