Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jaakko Hänninen tuli pääjoukossa maaliin Ranskassa toisella etapilla – Hännisen joukkuekaveri nousi etapin kahdeksanneksi

Kahden etapin jälkeen Jaakko Hänninen on myös kokonaiskilpailussa 38:s ja nuorten kilpailussa kahdeksas.

Ruokolahtelainen maantiepyöräilijä Jaakko Hänninen ajoi maanantaina Ranskassa Critérium du Dauphinén toisella 173 kilometrin mittaisella etapilla maaliin sijalla 38.

Hännisen joukkue AG2R Citroen Team ajoi muutenkin vahvasti, kun joukkueen kapteenit Ben O'Connor ja Aurélien Paret-Peintre tulivat maaliin pääjoukossa, kuten myös kahdeksanneksi sijoittunut Greg Van Avermaet sekä Hänninen.

Ruokolahtelaispyöräilijä kuvailee TWD-Länkenin tiedotteessa, että etappi meni joukkueelta sekä häneltä itseltään juuri niin kuin oli suunniteltu. Kaikki toimi niin kuin pitikin, hän kuvailee.

Toisen etapin soolovoittoon ajoi itävaltalainen Lukas Pöstlberger, joka jäi kärkeen viimeisissä nousuissa ja voitti etapin 11 sekunnin erolla seuraaviin.

Kahden ensimmäisen etapin jälkeen Hänninen on myös kokonaiskilpailussa 38:s (+ 24 sekuntia kärjestä). Nuorten kilpailussa Hänninen on kahdeksas.

Etapin voitolla Pöstlberger nousi kokonaiskilpailun johtoon. Toisena on italialainen Sonny Colbrelli ja kolmantena espanjalainen Alejandro Valverde.

Tiistaina Ranskassa ajetaan kolmas 172 kilometrin pituinen etappi Langeac – Saint-Haon-Le-Vieux, joka sisältää kaksi luokiteltua nousua. Yhteensä kilpailussa ajetaan kahdeksan etappia.