Kanada murjoi Italian – Sveitsi nousi A-lohkon kärkijoukkoon

Kanada nousi kiinni pudotuspelipaikan syrjään jääkiekon miesten MM-kilpailuissa, kun se murjoi sunnuntaina Italian maalein 7–1. Tehokkaimpana heilui Andrew Mangiapane, joka summasi pisteet 2+2=4. Connor Brown rohmusi neljä syöttöpistettä. Angelo Miceli teki Italian ainoan maalin, kun hän kavensi 1–4:ään toisen erän puolivälissä.

Kanada aloitti Latviassa pelattavan MM-turnauksen kolmella peräkkäisellä tappiolla, mutta on nyt voittanut kolme ottelua peräkkäin ja kasvattanut pistesaldonsa yhdeksään. Tiistaina nikkarit hakevat sinettiä pudotuspelipaikalleen, kun alkusarjan päätöspelissä vastassa on Suomi. Italia jää B-lohkon viimeiseksi.

Sunnuntaialkuillan toisessa ottelussa Sveitsi ryöpytti Valko-Venäjän maalein 6–0. Joel Vermin herkutteli pisteet 2+1. Kahden pisteen miehiin lukeutuivat Timo Meier (1+1) ja Fabrice Herzog (1+1).

Sveitsi kasvatti pistesaldonsa 12:een ja on kerännyt saman verran pisteitä kuin A-lohkon muut kärkijoukkueet Slovakia ja Venäjä.

Myöhemmin tänään Suomi kohtaa B-lohkossa kisaisäntä Latvian. A-lohkossa kuudentena oleva Ruotsi haastaa Slovakian ja tarvitsee pisteitä pudotuspelihaaveidensa ylläpitämiseksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka