Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mason Mount: Chelsea on maailman paras joukkue

Chelsean voittomaalin syöttänyt Mason Mount luonnehti Mestarien liigan lauantai-iltana voittanutta joukkuettaan maailman parhaaksi. Mountin pystysyöttö vapautti Kai Havertzin tekemään 1–0-maalin, jolla Chelsea kukisti Manchester Cityn.

– Olemme loppuottelussa ja voitamme sen. Tämä on niin erityinen asia. En osaa pukea sitä sanoiksi. Se on mahdotonta. Olen pelannut kahdesti aiemmin loppuottelussa Chelsean kanssa, ja hävisimme ne molemmat. Tämä on se, mistä olen unelmoinut, mestaruuden voittamisesta Chelsean kanssa, Mount sanoi BBC:n mukaan .

– Olemme pelanneet kovia joukkueita vastaan päästäksemme loppuun asti Mestarien liigassa. Tällä hetkellä olemme maailman paras joukkue. Sitä ei voi ottaa meiltä pois, Mount jatkoi.

Maalintekijä Havertz siirtyi Chelseaan viime kesänä Bayer Leverkusenista. Saksalaisen otteet ovat ailahdelleet, ja hänen kuntoutumisensa koronavirustartunnan jälkeen on kestänyt.

– Olen odottanut tätä hetkeä viisitoista vuotta, ja nyt se on tullut, Havertz riemuitsi.

Ehkä paras, ehkä huonoin hetki

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel hävisi viime vuonna Mestarien liigan loppuottelun PSG:n luotsina Bayern Münchenille. Hän korvasi tammikuussa Frank Lampardin Chelsean valmentajana ja johti lauantain loppuottelussa Chelseaa vasta 30. ottelussa.

– Tämän jakaminen kaikkien kanssa on uskomatonta. Me teimme sen. Vau. En tiedä miltä minusta pitäisi tuntua. Olen erittäin kiitollinen, että pääsin toisen kerran loppuotteluun. Se tuntui toisenlaiselta, Tuchel selvitteli.

Tuchel sai Chelseaan saapuessaan vain 18 kuukauden mittaisen sopimuksen ja tapasi seuran omistavan venäläismiljardööri Roman Abramovitshin ensimmäisen kerran henkilökohtaisesti vasta finaalipelin jälkeen.

– Ehkä saan nyt uuden sopimuksen. Puhuin Romanin kanssa juuri, ja se oli paras hetki ensimmäiselle tapaamiselle tai ehkä huonoin hetki. Ehkä tämä voi vain mennä huonompaan suuntaan tästä, Tuchel sanaili.