Niki Tuulen avauskisa päättyi näyttävään ilmalentoon ja sunnuntain kilpailu jää väliin aivotärähdyksen vuoksi

Kauden avausviikonlopun vahvasti aloittanut Tuuli kaatui lauantaina ajetussa Supersport-luokan kilpailussa, kun hän osui kilpakumppaninsa pyörän takarenkaaseen.

MV Agustaa ohjastavan Niki Tuulen saldoksi Supersportin kauden ensimmäisestä kilpailuviikonlopusta jää nolla MM-pistettä. AOP/Javier Cebollada

Kalle Sipiläinen

Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuulelta jää väliin sunnuntain osakilpailu Espanjan Aragonissa aivotärähdyksen vuoksi.

Tuuli kaatui lauantaina ajetussa Supersport-luokan kauden avausosakilpailussa, kun hän jahtasi liian ahnaasti kilpailua johtanutta Jules Cluzelia ja osui tämän takarenkaaseen.

Törmäyksen seurauksena molemmat kuljettajat kaatuivat ja joutuivat keskeyttämään kilpailun. Näyttävän ilmalennon tehnyt Tuuli kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi.

MV Agustaa tällä kaudella ohjastavan Tuulen kannalta keskeytys oli harmillinen, sillä hän oli aloittanut viikonlopun erittäin vahvasti. Perjantaina imatralainen oli nopein molemmissa vapaissa harjoituksissa ja lauantaina hän menetti paalupaikan ranskalaiselle Cluzelille aivan aika-ajon loppuhetkillä.

Kakkosruudusta startannut Tuuli sai kilpailuun huonon lähdön, mutta onnistui kirimään Cluzelin kantaan ennen kilpailun päättänyttä törmäystä.

Facebookissa Tuuli esitti myöhemmin illalla pahoittelunsa sekä Cluzelille että tiimilleen törmäyksen vuoksi.

Tuulen saldo avausviikonlopulta jää nolla MM-pistettä, mutta hänen pitäisi olla ajokuntoinen, kun kausi jatkuu ensi viikonloppuna Portugalin Estorilissa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka