Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Interin Timo Furuholm haki Honka-peliin ekstralatausta tilastoista

Inter ylsi miesten jalkapalloliigassa kauden ensimmäiseen vierasvoittoonsa, kun se löi Hongan 2–1. Turkulaisille onnistuminen oli erityisen makea, sillä kahden vuoden sisään se on kaapannut Hongan kentältä vain yhden pisteen mukaansa.

– Olimme viimeksi voittaneet täällä 2011. Tarkistin sen ennen peliä, että sai ekstralatausta, Interin hyökkääjä Timo Furuholm paljasti.

Mittelön alkuminuutteja hallitsi Honka. Isäntien Niklas Pyyhtiä laukoi vartin kohdalla tulisesti 20 metristä, mutta vain ylärimaan. Sitten ote kuin liukui turkulaisille, ja heti tauon jälkeen syntyi myös tulosta.

Interin vaihtopelaajana aloittanut Noah Nurmi petasi poikittaisella syötöllä boksiin loistopaikan Furuholmille, joka viimeisteli avausosuman puolivolleysta takanurkkaan.

– Näin heti, että pallo pomppaa Hongan äijästä. Lähti kerrankin minun lapikkaastani tuollainen puhdas ja hyvä laukaus alakulmaan, Furuholm veisteli.

Runsaan tunnin kohdalla turkulaiset tuplasivat johtonsa rankkarista. Honkaa takaa-ajossa rassasi Edmund Arko-Mensahin ulosajo. Vajaamiehinen espoolaissikermä, joka tavoittelee edelleen kauden ensimmäistä kotivoittoaan, kavensi rangaistuspotkusta viimeisellä kymmenminuuttisella.

– Se (voitto) otetaan seuraavalla kerralla, Hongan Henri Aalto lupasi.