Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hupsista! Golf-tähti luuli karsiutuneensa, lensi kotiin 1 600 kilometriä – sai kuulla päässeensä sittenkin jatkoon ja lensi takaisin

Golfin hallitseva Yhdysvaltain avointen mestari Bryson DeChambeau lensi 1 600 kilometriä kotiinsa Dallasiin vain kuullakseen, että olikin selvittänyt cut-rajan Yhdysvaltain PGA-kiertueen kisassa Charlottessa.

DeChambeau löi toisella kierroksella tuloksen 74, joka jätti hänet yhteistulokseen 144 kahden kierroksen jälkeen.

– Olin vain että ei tästä millään jatkoon pääse, 90. sijalta. Joten päätimme pakata ja lähteä valmistautumaan jo ensi viikkoon, DeChambeau selosti.

Lentomatkalla Charlottesta Dallasiin DeChambeau sai sitten kuulla agentiltaan, että hän onkin sijalla 68 ja lähellä cut-rajan selvittämistä. Toisen kisapäivän loppupään pelaajat olivat kärsineet heikkenevistä sääolosuhteista.

– Meinasin että mitä, ei voi olla mahdollista. Ja kun sitten laskeuduimme (Dallasiin), niin hupsista, tulipahan tehtyä erhe. No olihan se hauskaakin, säädimme oikein kunnolla eilisiltana päästäksemme takaisin (Charlotteen), DeChambeau virnisteli lauantaina pelattuaan kisan kolmannen kierroksen.

Lopulta mies päätti mennä kotiin, treenata hetken, nukkua viisi tuntia ja lentää takaisin Charlotteen varhain lauantaina.

– Lento lähti kello 2.45, tulin (Charlotteen) kello 6.20, ajoin puoli tuntia golf-kentälle, vaihdoin vaatteet pukuhuoneessa ja suuntasin puttausgriinille. Sain nukuttua lentokoneessa, se oli mukavaa.

Kolmas kierros sujui kaikesta huolimatta hyvin tulokseen kolme alle par eli 68. DeChambeaun mukaan hänellä olisi käyttöä isommalle palkintoshekille.

– Matkustaminen oli ihan liian kallista.

Kävi palkintojen kanssa lopulta miten vain, ainakin jotain golf-tähdelle jäi kisasta käteen.

– Joo kyllä. Opin läksyni, ehdottomasti, DeChambeau totesi viitaten siihen, että on jatkossa tarkempi siitä, milloin oikein on syytä lähteä kisapaikkakunnalta pois.