Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HJK toipui alun takaiskusta ja löi Hongan maalitehtailussa

HJK:n ja Hongan jalkapalloliigan avauksesta tuli jännittävä ja värikäs. Espoolaisvieraat johtivat kamppailua ja nousivat vielä 2–2:een, mutta Klubi vei maalikarkelon 4–2.

– On aina hienoa, kun tulee paljon maaleja. Etenkin se on sitä silloin, kun oma joukkue tekee niitä enemmän, HJK:n hyökkääjä Filip Valencic iloitsi.

Hongan räväkkä alku vaikutti kuin shokkihoidolta. Ykkösen maalikuninkuuden 17 osumalla viime kaudella vienyt Darren Smith nappasi pallon yli puolessa kentässä seitsemännellä minuutilla HJK:n puolustaja Miro Tenholta. Smith päätti pitkän soolojuoksun laukomalla pallon varmuudella maalivahti Hugo Kedon taakse.

Sitten seurasi jakso, jossa Keto ehkäisi paraatipelastuksillaan maalin tai parikin. HJK sai maalihanansa auki tauon kynnyksellä, kun Valencic tykitti tasoituksen 20 metristä.

– Hyvä veto. Näin edessäni kuin käytävän maalivahdin ja puolustajan välissä, Valencic kertoi.

HJK:n slovenialaistähti myönsi, että hänen osumansa jälkeen isännät etenivät uusin eväin pistesaalistukseen.

– Toisella jaksolla tavoittelimme pidempiä hyökkäyksiä ja pallon pitämistä, jotta tilaa ja paikkoja aukeaisi, Valencic kuvasi voittoreseptiä.