Pelicans vahvisti Kokkosen ja kolmen muun lupauksen sopimukset – "Tuleva maajoukkue- ja NHL-puolustaja"

Mikko Kokkonen siirtyy Mikkelin Jukureista Lahden Pelicansiin. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekkoliigan puolivälieriä odottava Lahden Pelicans teki kaksi seuraavaa kautta kattavat sopimukset puolustaja Mikko Kokkosen sekä hyökkääjien Otto Kivenmäki, Henri Nikkanen ja Konsta Hirvonen kanssa.

Kivenmäki, 21, saapuu Lahteen Porin Ässistä ja Hirvonen, 20, Helsingin Jokerien organisaatiosta. Kokkonen, 20, ja Nikkanen, 19, saapuvat Mikkelin Jukureista. STT kertoi Kokkosen ja Nikkasen sopimuksista jo aiemmin.

– Peruspuolustaja, joka on erittäin tasapainoinen kaikilla osa-alueilla. Selkeät merkit, että on tuleva maajoukkue- ja NHL-puolustaja. Nikkasen tavoin useat muut seurat olivat hänen perässään, joten hienoa, että saimme hänet Lahteen, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kuvaili Kokkosta seuran verkkosivuilla .

Kokkonen debytoi Liigassa jo syksyllä 2016 vain 15-vuotiaana ja nousi myöhemmin Jukurien runkopelaajien joukkoon. Hän ja Nikkanen pelasivat vuodenvaihteessa alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa ja saavuttivat pronssia.

Pelicans kertoi myös Jasper Patrikaisen, Sakke Hämäläisen, Aleks Haatasen, Elias Vilenin ja Juuso Jämsenin jatkosopimuksista.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka