Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JS-Sepät valittiin Imatran seudun vuoden yritykseksi – Rautjärvellä palkinnon nappasi Kukka- ja Hautauspalvelu Lumo

Imatran seudun vuoden yritykseksi on valittu JS-Sepät Ky. Imatran Seudun Yrittäjät kertoo tiedotteessaan, että vuonna 1982 perustetun yrityksen päätoimialat ovat romuliike ja teräsmyynti.

Rautjärven seudun vuoden yrityksenä palkitaan Kukka- ja Hautauspalvelu Lumo Ky, jonka päätoimialat ovat kukkakauppa, hautauspalvelut ja itsepalvelumyymälä.

Imatran Seudun Yrittäjien tiedotteessa perustellaan, että molemmat yritykset ovat oman alansa ehdottomia taitajia, jotka tuovat alueelle hyvinvointia.

Imatran Seudun Yrittäjien alue kattaa Imatran ja Rautjärven. Vuoden yrittäjien valinnalla halutaan nostaa esiin paikallisia tekijöitä ja rohkaista ihmisiä yrittäjyyteen.

Lue myös: Simpeleen entinen Siwa sai uudet omistajat – "Haluamme tehdä jotain kotikylän hyväksi", talon pelastaneet Soile ja Jani Hellsten sanovat

Lue myös: Imatrankoskella sijaitseva Aspero Outlet on myynnissä, koska yrittäjä ei saa viisumia Suomeen: "Olen yrittänyt pitää bisnestä elossa siinä toivossa, että tilanne muuttuisi"

Lue myös: Onnittelemme | Imatralainen Anni Molkentin ryhtyi kauneusyrittäjäksi 30 vuotta sitten – Itse hän meikkaa jopa lähikauppaan: "Ilman ehostusta on alaston olo"