Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatralle aletaan uusia katuvaloja ensi viikolla – Työt tehdään pääosin yöaikaan, mutta liikennekatkot ovat mahdollisia

Valaisimet vaihdetaan ensin kaikkein vilkkaimmilta tienpätkiltä.

Imatran vanhoja katuvalaisimia ryhdytään uusimaan ensi viikosta lähtien.

Valaisimia on tarkoitus vaihtaa led-valaisimiksi.

Työt tehdään lähinnä iltaisin ja öisin, puoli yhdeksän ja aamukuuden välillä, jotta ne haittaisivat liikennettä mahdollisimman vähän.

Vaikka tarkoituksena on saada työt tehtyä liikennettä katkaisematta ja vähintään yksi kaista auki pitäen, pieniä pysäytyksiä liikenteelle voi kuitenkin tulla, kertoo kaupungin tiedote. Katkokset kestävät korkeintaan vain vartin kerrallaan. Paikan päällä on myös liikenteenohjaus.

Ensi viikolla katuvaloja vaihdetaan Imatrankoskentien liikenneympyrässä eli pistetaloilla, Helsingintiellä, Koulukadun ja Lappeentien risteyksessä, Koulukadun ja Tietäjänkadun risteyksessä, Tainionkoskentiellä Mansikkalan koulukeskuksen edustalla, Karhumäenkadulla eli Prisman edustalla sekä Keskuskadulla Prisman ja Tainionkoskentien välillä.

Viikolla 14 työmaa siirtyy Tainionkoskentielle Mansikkapaikan ja keskusliikenneaseman väliin, Vuoksentielle ja Vuoksenniskantielle.

Viikolla 15 vuoron saavat Karjalantien risteysalueet Virasojan ja Kaukopään välillä.

Näiden haastavimpien risteysten jälkeen led-katuvalaisimia vaihdetaan tänä vuonna myös muille väylille, kertoo Mitran aluevalvoja Konsta Toikka tiedotteessa.

Lue myös: Vanhat kuuset kaadetaan ensi viikolla Piponiuksen talon vierestä: "Kuusiaidan kaataminen siistii kaupunkikuvaa", sanoo kaupunginpuutarhuri

Lue myös: Junamiehenkadun ja Ratavallinkaaren risteys Virasojalla sulkeutuu liikenteeltä – Syynä talvitauon jälkeen jatkuvat saneeraustyöt