Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran Ketterän päävalmentaja vaihtuu: "Olen kuullut seurasta pelkkää hyvää", tehtävässä aloittava Kari Martikainen sanoo

Ketterän muu valmennustiimi päävalmentajaa lukuun ottamatta pysyy ennallaan.

Kari Martikainen on Ketterän uusi päävalmentaja kaudella 2023–2024, imatralainen Mestis-seura tiedottaa.

Nykyinen Ketterän päävalmentaja Tuomo Ropo siirtyy Suomen U16-maajoukkueen vastuuvalmentajaksi.

Puolustajana pelanneella Martikaisella on takanaan mittava pelaajaura. Tiedotteessa kerrotaan, että Martikainen pelasi muun muassa 364 ottelua SM-liigaa Jokereissa ja Lukossa sekä 310 ottelua Sveitsin pääsarjassa NLA:ssa. Hän on saavuttanut kolme SM-kultaa, Sveitsin mestaruuden ja MM-hopeamitalin.

Pelaajauransa jälkeen hän on toiminut valmennustehtävissä muun muassa Jokereiden U20-joukkueessa, Sveitsin Fribourgissa, SaiPan U20- ja edustusjoukkueissa sekä viimeksi Joensuun Kiekko-Pojissa.

– Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään huippuorganisaatioon ja jatkamaan eteläkarjalaisen jääkiekon kehittämistä yhdessä vahvan valmennustiimin kanssa. Olen kuullut seurasta, olosuhteista ja kannattajista pelkkää hyvää, kommentoi Martikainen tiedotteessa.

Ketterän muu valmennustiimi pysyy ennallaan. Tämä oli Ketterän urheilujohtajan Turkka Partasen mukaan tärkeää, kun tuli tieto, että Ropo on valittu maajoukkuevalmentajaksi.

– "Kartsa" oli meidän vaihtoehdoistamme numero yksi, ja on hienoa, että pääsimme hänen kanssaan nopeasti sopimukseen, Partanen sanoo tiedotteessa.

Lue myös: Joutuuko Ketterä etsimään uuden päävalmentajan ensi kaudeksi Tuomo Ropon tilalle?  – Turkka Partanen kommentoi myös Jokereiden Mestis-paikkaa

Lue myös: Hyvä kysymys | Miksi Jääkiekkoliitto rikkoi herrasmiessopimusta kertomalla Ketterän Tuomo Ropon uudesta pestistä kesken kauden? – "Tapahtui virhe", toimitusjohtaja Sami Kauhanen vastaa

Lue myös: Korkein oikeus hylkäsi SaiPan valituksen – Tero Lehterä ja apuvalmentajat saavat palkkansa