Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirsi Hamunen on Vuoksenniskan koulukeskuksen uusi rehtori – "Tulen odottavaisin ja positiivisin mielin", sanoo paluumuuttaja

Imatra on tällä hetkellä Helsingissä työskentelevälle Kirsi Hamuselle entuudestaan tuttu paikka. Hänen perheensä on asunut Vuoksen varrella aikaisemminkin.

Vuoksenniskan koulukeskuksen uudeksi johtavaksi rehtoriksi on valittu kasvatustieteen maisteri Kirsi Hamunen, Imatran kaupunki tiedottaa. Hän aloittaa työnsä 1. elokuuta.

Hamunen on työskennellyt opetusalalla kymmeniä vuosia. Ennen Imatralle siirtymistä hän työskentelee apulaisrehtorina Helsingin Vuoniityn yhtenäiskoulussa.

Vuoniityn koulussa Hamunen vastaa neljän toimipisteen 1.–3. luokista, 7. luokista sekä alakoulun erityisluokista ja oppilashuoltotyöstä.

Imatra on hänelle entuudestaan tuttu paikka.

– Olemme perheeni kanssa asuneet Imatralla aikaisemmin, ja mieheni työskentelee siellä tälläkin hetkellä. Viime vuodet olemme reissanneet kahden kaupungin väliä. Kun Vuoksenniskalla avautui mielenkiintoinen paikka, päätin hakea sitä. Olen tulossa Vuoksenniskalle odottavaisin ja positiivisin mielin, hän sanoo kaupungin tiedotteessa.

Vuoksenniskan koulukeskuksen nykyinen johtava rehtori Ville Laivamaa jää eläkkeelle elokuun alussa.

Lukion rehtorin virka tulossa hakuun

Imatran yhteislukion rehtorin vakinainen virka tulee avoimeen hakuun lähiviikkojen aikana. Aikaisemmin rehtorina toiminut Mika Strömberg irtisanoutui tehtävästä maaliskuun alussa.

Hän on ollut virkavapaalla syksystä 2022 lähtien ja työskennellyt Kuopion kaupungin keskustakampuslukioiden rehtorina. Strömberg aikoo jatkaa töitä Kuopiossa.

Virkavapaan takia Imatran yhteislukion rehtorin virka täytettiin viime syksynä määräaikaisena. Lukion määräaikaisena rehtorina työskentelee Mika Luukkonen.