Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran Shukokain Vesa Vaittinen sinetöi paikkansa Etelä-Afrikan MM-kilpailuissa – Kisat käydään heinäkuussa

Heinäkuussa Etelä-Afrikassa pidettäviin Shukokai-karaten MM-kilpailuihin on tulossa kilpailijoita arviolta 350 ja 15 eri maasta.

Imatran Shukokain Vesa Vaittinen sinetöi viikonloppuna paikkansa maajoukkueessa ja karaten Shukokai-tyylisuunnan MM-kilpailuissa.

Vaittinen taisteli Lappeenrannassa käydyissä SM-kisoissa veteraanien avoimen ottelusarjan SM-hopealle ja kata-liikesarjan SM-pronssille.

– Tuomarin kannalta katsottuna Vesa on kiitollinen ottelija. Hänellä on vaikuttava tekniikka, joka näkyy puhtaina ja voimakkaina suorituksina, kilpailujen päätuomarina toiminut Esa Kaplas kertoo tiedotteessa.

Heinäkuussa Etelä-Afrikassa pidettäviin Shukokai-karaten MM-kilpailuihin on tulossa kilpailijoita arviolta 350 ja 15 eri maasta.

Vesa Vaittinen aloitti karateharjoittelunsa 90-luvulla Lappeenrannassa. Hän muutti sittemmin Imatralle ja valmentaa nykyisin paikallista Imatran Shukokai -karateseuraa.

Vaittinen kertoo tiedotteessa, että parin laihan koronavuoden jälkeen seura toimii yllättäen vilkkaammin kuin moniin vuosiin.

Juuri alkaneelle peruskurssille on ilmoittautunut jo nyt ennätysmäärä osallistujia, vaikka takaraja on vasta helmi-maaliskuun vaihteessa.

Lue myös: Ville Ahonen valittiin Planican MM-kisoihin – "Parempi myöhään kuin ei milloinkaan", sanoo ensimmäisissä arvokisoissaan hiihtävä imatralainen

Lue myös: Kaksi imatralaista jahtaa menestystä vapaaottelun MM-kisoissa: "Jos pystyn ottelemaan omalla tasollani, mitali tulee varmasti"