Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Vuoksenniskan Nuorisoseuran puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Juntunen

Vuoksenniskan Nuorisoseuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 27.11.2022 nuorisoseurantalo Asemapaikassa.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Timo Mälkiäinen, sihteerinä Päivi Lappalainen, pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Helmi Korhonen ja Fanny Kallio. Asialistalla olivat vuoden 2023 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen sekä henkilövalintoja.

Toimintasuunnitelma hyväksyttiin pienin lisäyksin. Toiminnassa on kolme nuorten teatterikerhoa ja yksi aikuisten ryhmä. Lavatanssi ja tanssi itämaiseen tapaan jatkavat entisin ohjaajin. Uusia harrastusryhmiä voidaan perustaa, jos kiinnostusta on.

Myös talousarvio vuodelle 2023 hyväksyttiin. Jäsenmaksuihin tuli pieni korotus, mutta jäsenmaksu laskutetaan kahdessa erässä, 20 euroa sekä kevät- että syyskaudelta. Seuran vakuutukset ja muut edut ovat voimassa vain jäsenmaksun maksaneille.

Henkilövalinnat kuuluvat syyskokouksen tehtäviin. Toiminnantarkastajina jatkavat Ilkka Lampinen ja Anna-Liisa Kojo, varalla Marja-Leena Näre ja Satu Salonen. Suurin muutos oli puheenjohtajan vaihtuminen. Johtokunnan puheenjohtajaksi seuraavaksi toimikaudeksi valittiin Jyrki Juntunen.

Johtokunnan jäsenmäärä säilytettiin kahdeksassa. Johtokunnassa jatkavat Veli Leppinen, Tuula Putto, Tiina Kauppinen ja Päivi Lappalainen, uusina erovuoroisten tilalle tulivat Marja Estola, Antti Riikonen, Helmi Korhonen ja Timo Mälkiäinen. Kunniajäsen Jorma Piispanen kutsutaan osallistumaan kokouksiin.

Järjestäytymiskokouksessa 18.12. valittiin Päivi Lappalainen sihteeriksi ja Tuula Putto rahastonhoitajaksi. Tuula Putto hoitaa myös Asemapaikan vuokrausta.

Johtokunta nimeää edustajat ja varaedustajat eri kokouksiin ja yhteisöihin. Toimikuntia voidaan perustaa tarvittaessa. Harrastusryhmien ohjaajat pitävät palavereja tarpeen mukaan.

Osallistutaan keskusseuran järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin, tehdään yhteistyötä eri seurojen kanssa. Asemapaikkaa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin.

Seuran tiedotuskanavina toimivat edelleen yhdistyksen nettisivut sekä Uutisvuoksen seurapalsta.

Kirjoittaja on Vuoksenniskan Nuorisoseuran toiminnantarkastaja.