Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Irtisanotaanko Ruokolahden kampukselta väkeä? – Kirkkopalveluiden muutosneuvottelut koskevat myös entistä Jaakkiman opistoa

STEP-koulutuksen Ruokolahden kampustakin koskevat muutosneuvottelut alkoivat maanantaina 16. tammikuuta. Neuvottelut kestävät vähintään kuusi viikkoa.

Kirkkopalvelut ry käynnistää muutosneuvottelut, joiden perusteina ovat STEP-päiväkodin, STEP-kansanopiston, STEP seurakunnille -toimintakokonaisuuden sekä Valona-hyvinvoinnin taloudellinen tilanne, Kirkkopalvelut tiedottaa.

Neuvottelut koskevat STEP-koulutuksen liiketoimintapalveluiden, STEP seurakunnille -toimintakokonaisuuden ja STEP-päiväkodin henkilöstöä.

Lisäksi neuvottelut koskevat STEP-koulutuksen, Valona-hyvinvoinnin sekä Diakonia ja kehittäminen -palvelualueiden johtajia sekä esihenkilötyötä tekeviä.

Muutosneuvottelut koskevat myös STEP-koulutus Ruokolahtea eli entistä Jaakkiman opistoa.

Alustavan arvion mukaan henkilöstön pysyvä vähentämistarve, osa-aikaistaminen tai työsuhteen ehtojen muutokset koskevat enintään 62 henkilöä.

Kirkkopalvelut arvioi tiedotteessaan, että valtaosa mahdollisista toimenpiteistä on muuta kuin irtisanomisia tai osa-aikaistamisia.

Muutosneuvottelut alkoivat maanantaina 16. tammikuuta ja kestävät vähintään kuusi viikkoa.

Lue myös: Valmistuneita | STEP-koulutuksen Ruokolahden kampukselta valmistui 13 opiskelijaa – Katso nimet tästä!

Lue myös: Jaakkiman opistona tunnetulla kampuksella Ruokolahdella opiskelee tällä hetkellä 150 oppilasta – Uusina koulutuksina on tulossa esitys- ja teatteritekniikkaa sekä sote-alan opintoja