Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henna Jääskeläinen on Imatran uusi liikunta- ja hyvinvointipäällikkö – Tehtävänkuva laajentuu entisestään

Liikunta- ja hyvinvointipäällikkönä Henna Jääskeläisen vastuulle siirtyvät myös ulkoliikuntapaikat.

Vuoden päivät Imatran kaupungin liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorina työskennelleen Henna Jääskeläisen työnimike on vaihtunut. Jatkossa Jääskeläinen työskentelee Imatran liikunta- ja hyvinvointipäällikkönä, kaupunki tiedottaa.

Nimikkeen vaihdon syynä on Jääskeläisen työnkuvan olennainen muutos. Tiedotteen mukaan hänen tehtävänkuvansa laajentuu monella tapaa.

– Lisäksi uusi nimike selkeyttää tekemistä, sillä myös kouluilla on hyvinvointikoordinaattorit, ja heidän tehtäväkuvansa ovat toisenlaiset, Imatran palvelujohtaja Arja Kujala perustelee tiedotteessa.

Liikunta- ja hyvinvointipäällikön tehtäviin kuuluu Jääskeläisen vanhaan toimenkuvaan verrattuna myös hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinointivastuu kaupunkikonsernissa.

Hänen vastuulleen siirtyvät myös ulkoliikuntapaikat, jotka olivat aikaisemmin tilahallinnan tehtäväkenttää.

Lue myös: Sähkönsäästöön kannustava saunalippu otetaan Imatralla käyttöön vuoden alussa: "Uimahallin saunat lämmitetään joka tapauksessa"

Lue myös: Imatralle perustetaan uusi liikuntaluokka – Parinkymmenen oppilaan luokalle voivat hakea myös ulkopaikkakuntalaiset