Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Matti Tuomistolle Kaatuneitten Omaisten liiton ansioristi

Imatran Seudun Sotaorvot ja Kaatuneitten Omaiset ry:n puheenjohtajalle Matti Tuomistolle luovutettiin Kaatuneitten Omaisten Liiton myöntämä ansioristi. Liiton korkeinta huomionosoitusta, ansioristiä, on jaettu vuodesta 2021 lähtien.

Matti Tuomisto on toiminut Imatran yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2003 lähtien. Yhdistys on järjestänyt alueellaan monia isänmaallisia juhlia, joihin on kutsuttu niin imatralaisia kuin lähikuntalaisia.

Omalle jäsenistölleen toiminta on antanut jäsentapaamisten, kokousten, retkien ja muiden yhteisten tilaisuuksien ja tapahtumien kautta virkeyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Yhdistyksen oma lippu ja viiri sekä kaksi julkaistua kirjaa on jätetty jälkipolville muistoksi kaatuneitten omaisten ja sotaorpojen kohtaloista.

Puheenjohtajana Matti Tuomisto on ollut yhdistykselle voimavara, joka on vetänyt jäseniä yhteen arvostamaan omia taustojaan sekä kiittämään ja kunnioittamaan isiemme uhrauksia vapautemme ja elämämme puolesta.

Jäsenistö onnittelee puheenjohtajaansa ansaitusta ansiorististä ja kiittää ”paimentaan” hyvästä ja onnistuneesta yhteisestä polusta.

Imatran Seudun Sotaorvot ja Kaatuneitten Omaiset ry jakoi Kaatuneitten Omaisten Liiton myöntämät ansiomerkit. Kultaiset ansiomerkit saivat Erkki Päivärinta ja Aarre Tiainen. Hopeiset ansiomerkit saivat Katri Dahlsten, Anita Paimio, Kaija Paulanko, Leena Huhtanen ja Eila Pelkonen.

Merkit jakoi puheenjohtaja Matti Tuomisto.

Kirjoittaja on Imatran Seudun Sotaorvot ja Kaatuneitten Omaiset ry:n sihteeri.