Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuumat | Oliko pakko lanata männyt taimitarhan latualueelta? Olisi ollut mukava hiihdellä puiden lomassa!

Järjenkäyttö myös kaupungin päättäjillä sallittaneen uimahallin sijainnin valinnassa. Sitä käyttävät myös lähikuntalaiset. Lisäksi Imatran koululaiset liikuntatuntien aikana ja paikallinen väestö kuntonsa ylläpitämiseksi. Ajatelkaapa liikennettä kiertoliittymineen syyspimeydellä: ahdasta. Kuljetuskulut ja vanhusväestön hallinkäytön lopettaminen. Harkitkaa! Mansikkala sopiva paikka.

Oliko pakko lanata männyt taimitarhan latualueelta? Olisi ollut mukava hiihdellä puiden lomassa!

Autoilijan täytyy olla varsinainen ajatustenlukija, pyöräilijät kun vauhdilla liikkuvat ja eivät käytä suuntamerkkiä. Jalankulkijat voisivat käyttää heijastimia, halpa henkivakuutus. Aina moititaan autoilijoita, vaikka tien yli sinkoillaan jalan tai pyörällä miten sattuu.

Menin hakemaan marketista halpaa kinkkua -50 %. Katsoin altaassa: hinta 8 euroa ja rapiat. No ajattelin, että 4 euroa ja rapiat raaskin maksaa. Kassalla kerrottiin parin kilon kinkun hinnaksi 41 euroa. Kysyin, että eikös puoleen hintaan pitänyt olla, johon kassaneiti: Kyllä, oikeasti tämä on 82 euroa, sillä tämä on luomua. En nähnyt missään luomukylttiä, vain hinta 8 ja rapiat kilolta.

Turhat uudenvuoden ilotulituspommeihin laitetut eurot olisi voinut lahjoittaa Ukrainalle.

Eikö olisi korkea aika kieltää ehdottomasti omakotialueella rakettien ampuminen? Seurasin, kuinka naapurin pihalta lähti sarjana ohjusraketteja vaakasuoraan kohti asuinalueen pihoja. Nimim. Kauhuissaan

Aika tylyä meininkiä Imatralla, kun ei parkkipaikkoja Lähteen talon paikalle. Tarve kuitenkin kasvaa, kun kaupungintalon väkeä siirtyy keskustaan töihin. Ja turisteille lyhyt matka koskelle.

Uimahallista: Valtuusto on tekemässä ison virheen veronmaksajien piikkiin, kuin aikaisemmat virheet eivät riittäisi (Ukoskan leirintäpaikka ja kalaravintola).

Miksi ei siirretä leirintäpaikan huoltorakennusta Varpasaareen majoitustiloiksi? Uudesta urheilutalosta karsittu niin paljon, että uutta ei tarvitse rakentaa!