Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisvuoksi etsii Imatran seudun parasta asiakaspalvelijaa – Vastaa kyselyyn ja ilmianna oma suosikkisi!

Ehdota parasta asiakaspalvelijaa Imatralta, Ruokolahdelta tai Rautjärveltä torstai-iltaan mennessä.

Uutisvuoksi etsii jälleen Imatran seudun parasta asiakaspalvelijaa. Kuka on sinun mielestäsi Imatran, Ruokolahden tai Rautjärven paras asiakaspalvelija?

Onko hän avulias ja mukava lähikaupan myyjä, vakioravintolasi tarjoilija, taksikuski, kotona arkea auttava lähihoitaja tai vaikkapa kampaajasi?

Ilmianna oma suosikkisi ja kerro meille, kuka on mielestäsi kotikulmien paras asiakaspalvelija. Kerro nimen lisäksi myös, missä kunnassa ja työpaikassa ehdottamasi henkilö työskentelee. Muistathan myös perustella valintasi.

Viime vuonna Imatran seudun parhaaksi asiakaspalvelijaksi valittiin Hiuspalvelu Atlantiksen yrittäjä Päivi Frosti. Toiseksi äänestyksessä sijoittui uimahallin kahvion yrittäjä Timo Purolahti ja kolmanneksi Bar&Cafe Kuohun yrittäjä Petri "Pete" Rantanen.

Toissa vuonna Uutisvuoksen paras asiakaspalvelija -kyselyn ja äänestyksen voitti Bar Q:ssa työskennellyt Samu Husu. Toiseksi äänestettiin Lidlin Nobel Mohammad ja kolmanneksi kalastuspuiston Toni Kainulainen.

Voit ehdottaa parasta asiakaspalvelijaa alla torstai-iltaan kello 21 asti. Jos vastauskenttä ei näy, pääset siihen tästä linkistä.

Lue myös: Fiiliksen tekijät! Imatran seudun paras asiakaspalvelija on Hiuspalvelu Atlantiksen Päivi Frosti – Mitalisijoille pääsivät myös uimahallin kahvion Timo Purolahti ja Kuohun Petri Rantanen: Lue kärkikolmikon haastattelut

Lue myös: Imatran seudun paras asiakaspalvelija on Bar Q:n Samu Husu: "Tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen, enkä hirveästi ota stressiä mistään"