Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Piispa pitää rukoushetken Rautjärven palaneen kirkon parkkipaikalla tapaninpäivänä – Mahdollisuus myös Eksoten kriisiapuun

Eksoten työntekijät päivystävät Pitäjäntuvalla kirkon vieressä.

Rautjärven kirkon palo joulupäivänä on järkyttänyt laajasti Etelä-Karjalassa.Tuhoutuneen Rautjärven kirkon parkkipaikalla pidetään rukoushetki tapaninpäivänä. Kello 15 alkavan rukoushetken pitää Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen.

Kirkon viestintä kertoo tiedotteessa, että tilaisuus pidetään seurakunnan työntekijöiden ja kunnan edustajan kanssa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten kanssa.

Rukoushetken jälkeen on mahdollisuus keskustella Eksoten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Eksoten työntekijät päivystävät Pitäjäntuvalla kirkon vieressä. Eksoten kriisipäivystykseen ja keskusteluapuun voi olla yhteydessä jo ennen hartautta.

Ruokolahden seurakunnan työntekijät tekevät tiedotteen mukaan palon esitutkinnassa yhteistyötä poliisin kanssa kaikin tavoin.

– Aamun tapahtumat ovat järkyttäneet meitä kaikkia. Palon mahdolliset syyt aiheuttavat suurta huolta ja pelkoakin seurakuntamme alueen ihmisissä. On hyvä kuitenkin välttää liiallista spekulointia. Poliisi tutkii asiaa ja me muut autamme heitä tarpeen mukaan, kirkkoherra Leena Haakana sanoo tiedotteessa.

Rautjärven kirkon pysäköintipaikka sijaitsee osoitteessa Miettiläntie 1757.