Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatra lähettää Ukrainaan lämmittimiä, varavirtalähteitä ja villasukkia – Kaupungintalo pimenee keskiviikkona myötätunnon merkiksi

Imatralta lähtee tammikuussa avustuskuljetus uuteen yhteistyökaupunkiin Nizhyniin.

Imatran kaupunki tukee Ukrainaa vaikean talven aikana, kaupunki tiedottaa. Imatralta lähtee tammikuussa loppiaisen jälkeen avustuskuljetus uuteen yhteistyökaupunkiin Nizhyniin.

Tiedotteen mukaan avustuslähetys sisältää lämmittimiä ja varavirtalähteitä, joista Ukrainassa on tällä hetkellä kova pula.

Imatralaiset ja lähikuntien asukkaat voivat kantaa myös oman kortensa kekoon. Kaupunki ottaa vastaan eri kokoisia uusia villasukkia ja lapasia toimitettavaksi Nizhyniin.

Sukkapareja ja lapasia voi viedä Imatran kaupungin asiakaspalveluun kaupungintalolle 5. tammikuuta asti.

Kaupungintalo pimenee

Imatra vastaa Ukrainan ulkoministeriön vetoomukseen ja pimentää kaupungintalon sekä sen pihalla olevan ison joulukuusen valot keskiviikkona 21. joulukuuta kello 19 viiden minuutin ajaksi, tiedotteessa kerrotaan.

Sotaan joutunut Ukraina valmistautuu jouluun energiapulan kylmentäessä taloja. Suomessa pimeän hetkeä (Lights for Ukraine) vietetään suurlähetystön esityksestä tänään illalla.

Imatran kaupunki kannustaa myös yksityishenkilöitä ja yrityksiä osallistumaan myötätuntokampanjaan sammuttamalla valot toviksi iltaseitsemältä.

Samalla voi testata oman kodin toimivuutta mahdollisten talven sähkökatkojen varalle, kaupungin tiedotteessa huomautetaan.