Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Stora Enso pestaa lähes 250 kesätyöntekijää Imatran tehtaille – Vuorotyötehtävissä työsuhteet ovat usein aiempaa pidempiä

Monelle kesätyöpesti johtaa vakinaiseen työsuhteeseen Imatran tehtailla tai muualla yhtiössä.

Stora Enson Imatran tehtaat sekä alueen puunhankinta hakevat lähes 250 kesätyöntekijää ensi kesäksi. Yhtiö kertoo tiedotteessa, että paikat ovat haettavissa tammikuun loppuun saakka.

Stora Enson Imatran tehtaiden johtaja Mikko Nieminen kertoo, että työsuhteet vuorotyötehtävissä ovat pääosin aiempaa pidempiä, kuten viime kesänäkin.

– Perehdytys aloitetaan aiemmin, ja työsuhteet jatkuvat pidemmälle syksyyn kuin edellisinä vuosina. Monelle kesätyö on johtanut vakinaiseen työsuhteeseen Imatran tehtailla tai muualla Stora Ensossa, Nieminen sanoo tiedotteessa.

Tehtaalla kesätyöntekijät työskentelevät pääosin tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä, laatu- ja turvallisuuspalveluissa, varastotoiminnoissa sekä erilaisissa toimistotehtävissä.

Lue myös: Stora Enso aloittaa puun uittamisen Imatran tehtaille, kuljetusten hiilijalanjälki pienenee roimasti: "Uiton hyödyt ovat ylivertaiset"

Stora Enson vuoden 2022 kesätyöntekijöilleen toteuttaman kyselyn mukaan lähes 93 prosenttia kesätyöntekijöistä sanoo, että voisi hakea yhtiöön hyvin todennäköisesti töihin myös tulevaisuudessa. Lisäksi lähes kaikki vastaajat (99 %) ilmoittivat, että kesätyö vastasi kokonaisuudessaan erittäin tai melko hyvin heidän odotuksiaan.

Stora Enso on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Yhtiö hakee kaikkiaan noin 850 kesätyöntekijää 150 eri tehtäväkokonaisuuteen ympäri Suomea.

Lue myös: Katso kuvat | Stora Enson 80 miljoonan jätti-investointi on valmis – "Tämä turvaa Imatran tehtaiden tulevaisuutta", tehtaanjohtaja Mikko Nieminen iloitsee