Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Rintamaveteraanien Kymen piiri lähtee kohti viimeistä toimintavuottaan

Rintamaveteraanien Kymen piirin viimeinen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 12.11.2022 Imatran Kylpylässä.

Syyskokous päätti vuoden 2023 toimintasuunnitelman hyväksyessään, että piirin hallitus laatii suunnitelman, jolla valmistaudutaan Rintamaveteraaniliiton 30.10.2021 päätösten mukaisesti purkamaan piiri ja sen osastot vuoden 2023 aikana.

Piiri ja sen osastot tulevat valvomaan ja varmistamaan, että veteraaneille, puolisoille ja leskille järjestetään piirin purkautumisen jälkeenkin edelleen kaikki yhteiskunnan palvelut ja tuet siirryttäessä sotien 1939–1945 Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan perinneyhdistysten jäseniksi viimeistään vuoden 2023 lopussa.

Syyskokous muisti huomionosoituksilla myös henkilöitä, jotka ovat osoittaneet myötämielisyyttä ja antaneet arvokasta tukea sotiemme veteraaneja kohtaan palkitsemalla heidät Rintamaveteraaniliiton kunniaristillä. Kunniaristit luovutti liiton toiminnanjohtaja Heikki Karhu yhdessä piirin puheenjohtajan Heikki J. Oksasen kanssa.

Lisäksi huomioitiin Imatran osaston pitkäaikaisia, aktiivisesti veteraanityössä mukana olleita jäseniä Marjatta Hukkasta, Eeva-Liisa Launosta, Jukka Rantasta ja Arja Mönkärettä liiton kultaisella ansiomerkillä.

Kirjoittaja on Rintamaveteraanien Kymen piirin puheenjohtaja.

Juttua muokattu 5.12. klo 10.02: Lisätty kuvatekstistä puuttunut nimi.