Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhdistykset toimivat | Ulla Mönkäre jatkaa Imatran StoraEnson Eläkeläisten puheenjohtajana

Imatran StoraEnson Eläkeläiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 25.11.2022 Vuoksenniskan Työväentalon kerhohuoneessa. Paikalla oli 30 yhdistyksen jäsentä, ja mukaan oli kutsuttu myös yhdistyksen kirjanpidosta vastaava Eine Pellinen (Tili- ja isännöinti Eine Pellinen).

Kokouksessa hyväksyttiin hallituksen vuodelle 2023 laatima toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio. Jäsenmaksu ja uusien jäsenien liittymismaksu säilyvät ennallaan ollen 20 euroa ja 2 euroa.

Ulla Mönkäre valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi vuosille 2023–2024. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuosille 2023–2024 valittiin Seija Hallahuhta, Marja Hasunen, Pirjo Jaakola, Tarmo Jaakola, Kari Pirhonen ja Eija Tuominen. Varajäseniksi valittiin Ossi Holma ja Pirjo Väistö. Varajäsenet kutsutaan aina hallituksen kokouksiin.

Jaostojen vetäjiksi valittiin seuraavat henkilöt: naisjaosto Ulla Mönkäre, kiinteistö- ja kalajaosto Tarmo Jaakola, matkailujaosto Eija Tuominen, ohjelmajaosto Pirjo Jaakola, soitto- ja lauluryhmä Tuula Lindberg.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Raija Kettunen ja Timo Saarinen, varalle Esa Kalso ja Pauli Lonka.

Hallitus järjestäytyi välittömästi syyskokouksen jälkeen ja valitsi keskuudestaan kaikki toimihenkilöt. Varapuheenjohtajaksi valittiin Eija Tuominen, taloudenhoitajaksi Seija Hallahuhta, sihteeriksi, jäsenkirjuriksi, tiedottajaksi ja kotisivujen ylläpitäjäksi Marja Hasunen.

Imatran Palvelutaloyhdistys ry:n kokouksiin yhdistyksen edustajaksi valittiin Eija Tuominen, varalle Ulla Mönkäre.

Yhdistyksen edustajana Imatran vanhusneuvostossa jatkaa Eija Tuominen.

Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan Uutisvuoksen järjestöpalstalla ilmaisjakelupäivinä ja yhdistyksen kotisivuilla sekä tammikuussa jaettavassa jäsentiedotteessa.

Talvikaudella kokoonnutaan perjantaisin klelo 10 Vuoksenniskan Työväentalon yläkerran kahvio- ja aulatiloissa kerhoaamuun. Kerhoihin kutsutaan eri alojen asiantuntijoita kertomaan ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista.

Huutokauppa, bingo ja ulkoilupäivä Lammassaaressa ovat myös kevätkauden kerho-ohjelmassa. Kesäkaudella toiminta keskittyy yhdistyksen kesäpaikkaan Lapinrantaan. Tapahtumista tiedotetaan Uutisvuoksen järjestöpalstalla ja yhdistyksen kotisivuilla.

Kalajaosto järjestää omat pilkki- ja pintaongintakilpailut sekä haastekisat Teräseläkeläisiä vastaan. Matkailujaoston toimintasuunnitelmassa on muun muassa maalis- ja heinäkuussa teatterimatkat, huhtikuussa retki Hiitolanjoelle ja toukokuussa Lemin Säräpirtti.

Elokuussa matkustetaan Virojoelle Harjunkartanoon ja syyskuussa Tanhuvaaraan (1 pv.). Marraskuussa on vuorossa Kouvolassa joulushow.

Kirjoittaja on Imatran StoraEnson Eläkeläiset ry:n sihteeri.