Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan uutinen | Imatran Urheilijat palkitsi kauden parhaita päättäjäistapahtumassa

Imatran Urheilijat palkitsi kauden parhaitaan yleisurheilukauden päättäjäisissä.

Suomen maajoukkueasun puki ylleen päättyneellä kaudella peräti viisi Imatran Urheilijoiden edustajaa 12 eri kilpailussa.

Kauden saavutuksissa on yhteensä 10 SM-mitalia ja viisi nelossijaa. Tämä on enemmän kuin imatralaisessa yleisurheilussa koskaan aiemmin.

Kolmiloikassa Senni Salminen sijoittui Münchenin EM-kisoissa seitsemänneksi, ja Oregonin MM-kisoissa hän päätyi sijalle 14. Suomi-Ruotsi-maaottelussa Salminen oli kolmiloikan ykkönen ja pituushypyn kolmas.

Pituushyppääjä Otto Pulkkinen oli Pohjoismaiden hallimaaottelussa Uppsalassa seitsemäs ja Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Malmössä 22-vuotiaiden sarjassa toinen.

Nelli Anttonen juoksi Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Malmössä 19-vuotiaiden 4x100 metrin viestijoukkueessa toiseksi.

Meeri Riiali oli Jerusalemin EM-kisoissa 17-vuotiaiden 100 metrin juoksussa 17. nopein. Suomi-Ruotsi-maaottelussa hän voitti 17-vuotiaiden 100 metrin juoksun ja oli pituudessa kolmas. Riiali oli mukana myös 4 x100 metrin viestijoukkueessa, joka sijoittui toiseksi.

Joonatan Venäläinen juoksi toiseksi Suomi-Ruotsi-maaottelussa 17-vuotiaiden 1500 metrillä.

Valmennustukistipendillä palkittiin kauden päättäjäisissä Otto Pulkkinen, Nelli Anttonen, Anni Konnu, Emma Moilanen, Meeri Riiali, Senni Salminen, Eero Virtanen, Joonatan Venäläinen, Vini Aarnikko, Aino Venäläinen ja Kiira Karttunen.