Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teatteri Imatra julkisti kevätkauden ohjelmistonsa – Suurella näyttämöllä nähdään Edith Piafin tarina

Ulla-Maija Järnstedtin ohjaama Hölmöläisten tarinoita vie teatterin ystävät suomalaisten kansansatujen maailman.

Teatteri Imatran suurella näyttämöllä nähdään ensi keväänä laulajasuuruus Edith Piafin tarina.

Imatran kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että Piaf – Pikkuvarpunen -musiikkinäytelmän pääosan näyttelee Hanna Kaskela. Teoksen ohjaa Timo Rissanen, ja ensi-ilta on 4.2.2023. Esitykset jatkuvat huhtikuulle.

Timo Rissanen sanoo tiedotteessa, että hetki tuntui nyt sopivalta teoksen tuomiseen Imatralle. Piafin kuolemasta tulee nimittäin kuluneeksi 60 vuotta.

Pikku Hiisi -näyttämöllä nähdään keväällä Hölmöläisten tarinoita. Tämän suomalaisiin kansansatuihin perustuvan näytelmän ohjaa Ulla-Maija Järnstedt. Koko perheen näytelmän kantaesitys on 23.3.2023.

Ensi kevät on myös vierailujen aikaa Teatteri Imatrassa. Viihteen monitoimimies Aku Hirviniemi saapuu ystävänpäivänä tähtihaastatteluun.

Maaliskuussa suurella näyttämällä vierailee Suomen komediateatterin Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -esitys. Esitystä tähdittävät Miitta Sorvali, Pirjo Heikkilä ja Sanna Stellan.

Huhtikuussa Imatralla vierailee Kari Hotakaisen romaaniin perustuva Juoksuhaudantie. Tämä esitys tuo lavalle kaksi huippukoomikkoa, Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman.