Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iäkäs nainen jäi sähköpotkulautailijan alle Lappeenrannassa – Autoilija kaahasi viidenkympin alueella 130 kilometrin tuntivauhtia Imatralla

Sähköpotkulaudalla liikkunut henkilö ajoi iäkkään naisen yli torstaina Lappeenrannan keskustassa Kauppakadun ja Valtakadun risteyksessä. Asia selviää poliisin tiedotteesta.

Sähköpotkulaudalla liikkunut mies oli pysähtynyt ja auttanut naisen maasta, jonka jälkeen hän oli tapahtunutta pahoitellen jatkanut matkaansa.

Naiselle aiheutui onnettomuudessa lieviä vammoja. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Autoilija kaahasi roimaa ylinopeutta Imatralla

Poliisin haaviin jäi perjantai-iltana Lappeenrannan Pallon kaupunginosassa henkilöautolla liikkunut mies. Poliisi epäilee kuljettajan syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Poliisi sai perjantai-iltana kiinni Imatran Rajapatsaalla roimaa ylinopeutta ajaneen autoilijan.

Henkilöautoa kuljettanut mies kaahasi 130 kilometrin tuntivauhtia alueella, jossa oli 50 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.