Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IPV saa ensi kauden vahvuuteensa Nino Muuruvirran ja Ville-Veikko Ollin – Seura solmi molempien kanssa kaksivuotiset sopimukset

Nino Muuruvirta palaa Imatralle kolmen vuoden tauon jälkeen. Ville-Veikko Olli on IPV:n uusi kasvo. Hän pelasi päättyneellä kaudella Koskenkorvan Urheilijoissa.

IPV tiedottaa solmineensa kaksivuotiset sopimukset Nino Muuruvirran ja Ville-Veikko Ollin kanssa.

Paluumuuttajana Imatralle saapuva Muuruvirta, 25, on etenijä ja koppari. Hän teki debyyttinsä IPV:n edustuskokoonpanossa kesällä 2016 joukkueen noustessa Superpesikseen. Kolmen IPV-vuoden jälkeen hän siirtyi Haminan Palloilijoihin.

– On hienoa saada edustaa taas kasvattajaseuraa. Odotan innolla tulevaa kautta, Muuruvirta sanoo IPV:n tiedotteessa.

Eurajoen Veikkojen kasvatti Ville-Veikko Olli pelasi onnistuneen kauden Koskenkorvan Urheilijoiden riveissä. Hän oli joukkueensa paras kotiuttaja.

Pian 26 vuotta täyttävä Olli teki debyyttinsä Superpesiksessä kesällä 2014 Kankaanpään Mailassa, ja hänet valittiin vuoden tulokkaaksi.

– Viime kauteen mahtui monenlaista roolia. Ulkona pelasin lukkarina, linjassa ja pari peliä kopparinakin. Sisäpelissä olin parhaimmillani kotiutustilanteissa. Aika näyttää, missä roolissa pystyn parhaiten auttamaan IPV:tä, Olli sanoo tiedotteessa.